Christelijke videograaf

GEFELICITEERD! Jullie gaan trouwen!

Jullie zijn op zoek naar een christelijke videograaf die jullie trouwdag vastlegt in een onvergetelijke trouwfilm. Maar een trouwdag is wel een heel persoonlijke dag waarbij veel emoties loskomen. Daarom is het belangrijk te kiezen voor een videograaf die helemaal aansluit bij jullie wensen. Met onze christelijke achtergrond brengen wij een selectief aantal bruiloft in beeld middels een unieke en professionele trouwvideo.

Jullie kiezen voor ons omdat bij jullie betrouwbaarheid en professionaliteit hoog op het lijstje staat. We brengen echt jullie eigen verhaal in beeld. Jullie ontvangen een korte trouwclip met een korte samenvatting van de dag. Daarnaast ontvangen jullie een langere film met daarop jullie gehele dag. En dat alles in een leuke USB bewaarbox!

Inmiddels hebben we meerdere jaren ervaring in het produceren van trouwfilms. We zijn actief in heel Nederland. Enkele voorbeelden kunnen jullie hier bekijken.

JULLIE VERHAAL IN BEELD

Kiezen jullie voor een christelijke videograaf van IMOTI? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn jullie heel graag van dienst!