Een investering

voor een onbetaalbare indruk

Het vertellen van een verhaal, onze mening delen, vertellen waar we voor we staan. We doen het allemaal wanneer we onderling communiceren. En dat kunt u als bedrijf ook doen. Met video brengt u uw eigen unieke verhaal overtuigend naar voren. IMOTI maakt films waarin de eigenschappen van uw organisatie duidelijk naar voren komen. Inmiddels hebben we meerdere jaren ervaring in het produceren van bedrijfsfilms. We zijn actief in heel Nederland. Divers uiteenlopende klanten hebben gekozen voor IMOTI als videopartner. We denken graag mee hoe we video strategisch in kunnen zetten voor uw bedrijf.

1 DRAAIDAG

€ 1040,-

8 draai-uren
gebruik van professionele apparatuur
(Drone, Canon EOS Cinema Camera’s, Licht en Geluid)

2e DRAAIDAG

€ 840,-

8 draai-uren
gebruik van professionele apparatuur
(Drone, Canon EOS Cinema Camera’s, Licht en Geluid)

Montage per draaiuur

€ 130,-

Inclusief color correction
Inclusief muziekrechten
1 correctieronde
Gepubliceerd op het door u gewenste kanaal

Voice-Over

v.a.  € 250,-

NL / ENG / DUI / FR

OPSTELLEN SCRIPT

€ 260,-

Inclusief overleg op locatie

Betrouwbare partner

in video en fotografie

Wij zijn voor diverse uiteenlopende bedrijven en merken videopartner. Dit houdt in dat we strategisch meedenken over het videoplan. We zorgen voor goede video-content en blijven dit continu onderhouden. Wanneer u kiest voor een langdurige samenwerking met IMOTI heeft dit onder meer de volgende voordelen: We leren uw organisatie kennen, hierdoor maken we video’s die naadloos aansluiten op uw uitstraling, zo vergroten we de herkenbaarheid voor uw merk. Daarnaast levert dit ook een voordeel op in de investering.

IMOTI STRIPPENKAART

Kies voor de IMOTI Strippenkaart en ontvang € 200,- voordeel per video. De strippenkaart is 1 jaar geldig en geldt per 10 video’s. Zo loopt het voordeel dus op tot € 2000,-! Op deze manier maakt u voordelig gebruik van vernieuwende video-content.

 

Wat betreft fotografie geldt een starttarief van €250,- en een uurtarief  van €65,-. Bewerking is inbegrepen.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.